Despre noi

Servicii cosit BrasovEchipa noastra este formata din tineri, harnici si profesionisti. Serviciile pe care le furnizam clientilor nostrii, sunt de calitate si nu facem niciodata rabat de la acest lucru.

Suntem specializati in folosirea utilajelor mecanice de cosit. Folosim masini de cosit de ultima generatie, din marca producatorilor germani Brielmaier.

Nu va mai faceti griji in privinta cositului! Suntem siguri ca aveti multe alte lucruri de facut, mult mai importante decat cositul terenului dumneavoastra.

Lasati cositul in seama noastra! Va oferim cele mai bune si cele mai fiabile servicii de cosit si intretinere disponibile. Contactati-ne azi, pentru o estimare gratuită.

Cosit mecanicCositul mecanic este unul dintre cele mai bune moduri de a pastra un teren sanatos si de a proteja valoarea proprietatii dumneavoastra.

Iarba creste, indiferent de situatie sau teren. Drept urmare, un teren cosit intr-un mod adecvat descurajeaza cresterea buruienilor, stimuland pamantul dar si iarba sa devina densa si sanatoasa, pe un teren bogat.

In felul asta, va puteti gandi la serviciile de cosit, ca la protejarea proprietatii si terenului dumneavoastra. Daca este cosit corect, veti obtine un teren puternic, cu iarba bogata.